
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28.01.2018 η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή των Συναδέλφων ήταν μαζική και έτσι ανταμώσαμε για μια ακόμη φορά, γλεντώντας και χορεύοντας μέχρι αργά το απόγευμα.
Στην εκδήλωσή μας παρευρέθησαν και χαιρέτησαν:
- Εκ μέρους της Ομοσπονδίας μας Ο.Σ.Τ.Ο.Ε. ο Γραμματέας Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Κύριος Νίκος Καραγεωργόπουλος.
- Ο Διευθυντής Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. και Πρόεδρος της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. Κύριος Νίκος Κήπος.
- Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Καρτών της Εθνικής Τράπεζας Κύριος Γιώργος Χατζηανδρέου
- Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε. απαρτιζόμενη από τον Πρόεδρο Κύριος Γιάννη Τύρο, τον Αντιπρόεδρο Κύριο Χρήστο Γεωργιλή, την Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέα Κυρία Μαρία Σπανού, τον Έφορο Κύριο Χρήστο Ζαχαριά και το μέλος Κύριο Αποστόλη Καρτάνο.
Ο Σύλλογός μας έβαλε στην πίτα μας 5 φλουριά των 100€ το κάθε ένα και επίσης 1 φλουρί των 100€ έβαλε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΤΕ – Π.Π.Ε., τα οποία κέρδισαν μετά από κλήρωση οι Συνάδελφοι: Ζαρκαδούλας Δημήτρης, Χρηστομάνου Ελευθερία, Γιακουμής Γιάννης, Κατσιμπάνης Αλέξης, Φράγκου Ασημίνα και Πουλοπούλου Καλλιρόη.
Στο όμορφο περιβάλλον των «Μουσικών Διαδρομών» όλοι μαζί, φάγαμε, ήπιαμε και γλεντήσαμε, απολαμβάνοντας καλό ελληνικό τραγούδι από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που το ρεπερτόριό τους περιείχε από τα πιο σύγχρονα έντεχνα λαϊκά, τα ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και του Βαμβακάρη, τα λαϊκά του Ζαμπέτα και του Χιώτη, μέχρι τα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας (νησιώτικα, κρητικά, ηπειρώτικα κλπ), που μας ανέβασαν τη διάθεση και μας έκαναν όλους μια παρέα!
Και του χρόνου Συνάδελφοι, να είμαστε γεροί και πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!!







