ΑΓΣΣΕ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!! Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 16 Μαρτίου (Πλατεία Κλαύθμωνος 11.00πμ).

Συνάδελφοι, ο Σύλλογός μας, η ΑΓΣΣΕ & η Ομοσπονδία μας ΟΣΤΟΕ, στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου και σας καλεί να συμμετάσχετε μαζικά στις Πανελλαδικές συγκεντρώσεις, για να σταματήσει η υποβάθμιση των ζωών μας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας και της πατρίδας!

Το Δ.Σ.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - Δελτίο Τύπου ΑΓΣΣΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΣΣΕ

Η Τραγωδία των Τεμπών μας συντάραξε όλους. Για τον αβάστακτο πόνο των γονιών που κηδεύουν τα νεαρά παιδιά τους και τη βαθιά θλίψη όλων μας, και ιδιαίτερα όσων μεγαλώνουν παιδιά και εγγόνια.

Ταυτόχρονα αποτέλεσε την αφορμή να τραβηχτεί το «πέπλο σιωπής» και να αποκαλυφθεί η ένδεια Δομών και Υποδομών, καθώς και η εγκληματική ανεπάρκεια των ιθυνόντων.

Η χώρα είναι λάθος στημένη!

Ελλείπει το αίσθημα της ατομικής ευθύνης από άρχοντες και αρχόμενους. 

Με τις  αυθόρμητες και πάνδημες κινητοποιήσεις ο Λαός ζητεί απόδοση ευθυνών σε κάθε κρατική δομή, σε κάθε διοικητικό και πολιτικό επίπεδο.

 Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ), αναπόσπαστο τμήμα μιας κοινωνίας που αποσβολωμένη βίωσε των δράμα των Τεμπών, συμμετείχε στην κινητοποίηση της περασμένης Τετάρτης 8 Μαρτίου.

Οι τραγικές απώλειες μας έχουν συγκλονίσει.

Τα συνθήματα στους τοίχους, ο βουβός πόνος, τα σακίδια των μαθητών με τα μηνύματα στις αυλές των σχολείων μας έχουν συνεπάρει.

Να μην βιώσει ποτέ πια άλλη τέτοια τραγωδία ο Ελληνισμός.

Εμείς θέλουμε τη διεύρυνση και διερεύνηση ΟΛΩΝ των αιτιών της κακοδαιμονίας των τρένων. Το οφείλουμε στη μνήμη των αθώων θυμάτων.

Κυρίως όμως προτείνουμε μια Επιτροπή που θα φτιάξει τα τρένα. Άλλα θα ήταν λάθος να περιοριστούμε σε αυτό.

ΟΛΕΣ οι (υπο)Δομές της χώρας χρήζουν νέου και αποτελεσματικού σχεδιασμού. Σε αυτό επικεντρώνεται η ΑΓΣΣΕ.

Η Ασφάλεια είναι το πρώτο καθήκον της πολιτείας. Ασφάλεια σημαίνει αποτελεσματικό ΕΣΥ, καλά Σχολεία και Πανεπιστήμια, πρωτίστως ευνομούμενα,  Δωρεάν εκπαίδευση, εγγυήσεις για τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, ίσες ευκαιρίες για σπουδές και εργασία, δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσωπικότητας κάθε πολίτη.

Μόνο με ασφάλεια και κοινωνική ευταξία θα έχουμε επενδύσεις, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Όχι μόνο πρέπει να προστατεύσουμε τις ζωές, πόσο μάλιστα των νέων ανθρώπων, αλλά πρέπει να εργαστούμε πέρα και πάνω από πολιτικά πάθη και κομματικές σκοπιμότητες ώστε να κληροδοτήσουμε μια αξιοβίωτη Πατρίδα.

Διεκδικώντας να φτιάξουμε τη ΝΕΑ Ελλάδα της Ασφάλειας και της Ευημερίας μετέχουμε

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της προσεχούς

Πέμπτης 16 Μαρτίου (Πλατεία Κλαύθμωνος 11.00πμ).

Α.Γ.Σ.Σ.Ε.: Ημερίδα για το Ασφαλιστικό, Παρασκευή 05.02.2016 ώρα 11.00 πμ, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 56
Διαβάστε επίσης