ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: Επιστολή – Αίτημα των Συλλόγων για συνάντηση με τα κόμματα του κοινοβουλίου.

Επιστολή – Αίτημα συνάντησης με τα αρμόδια ασφαλιστικά τμήματα των κομμάτων του κοινοβουλίου για το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δίκη των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Αττικής και κατηγορούνται πλέον για κακουργηματική απιστία. Εν όψει αυτής της μείζονος εξέλιξης και καθώς οι κατηγορούμενοι συνεχίζουν να κινούν τα νήματα στο επικουρικό μας Ταμείο, κρατώντας δέσμιους χιλιάδες ασφαλισμένους, οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε για την απόδοση ευθυνών για το ναυάγιο του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και βεβαίως για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης, με την ένταξή του στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ (όπως ακριβώς έγινε και με την ένταξη των αντίστοιχων επικουρικών Ταμείων των τραπεζών Γενικής και Εθνικής) αποστείλαμε αίτημα συνάντησης στους αρμόδιους ασφαλιστικού κάθε κόμματος της Βουλής.

Ελπίζουμε να έχουμε άμεσα θετική ανταπόκριση προκειμένου αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τα στελέχη των Συλλόγων μας να ενημερώσει τους υπεύθυνους ασφαλιστικού των κομμάτων αναλυτικά για το ιστορικό της υπόθεσης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, τις πρόσφατες εξελίξεις με την επικείμενη δίκη των μελών της διοίκησης που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία και βεβαίως για την αναγκαιότητα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να μας συνδράμουν στην προσπάθεια απελευθέρωσης του Ταμείου και τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης.

Οι Σύλλογοί μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της διάσωσης και κατοχύρωσης της επικουρικής σύνταξης όλων των ασφαλισμένων – εργαζομένων και συνταξιούχων – μελών του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Παραμείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το θέμα.

Εδώ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ 24.02.2023

Διαβάστε επίσης