Συνεργασία με την NHS (Νέο Σύστημα Υγείας)

Αφιέρωμα στο περιστέρι της σφραγίδας του Συλλόγου του Συναδέλφου Κώστα Βήττα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι

Στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών μας – μέσα σε δύσκολες συνθήκες – αφενός για την προστασία των συντάξεων μας, αφετέρου για την εξασφάλιση καλλίτερων υπηρεσιών υγείας, μετά από έρευνα και σύγκριση  της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαφόρων προγραμμάτων που υπάρχουν  στην αγορά,  καταλήξαμε  να  σας  προτείνουμε κατ’ αρχήν,  ένα Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας  Περίθαλψης   που θα ανακουφίσει εμάς και τις οικογένειές μας σε μεγάλο βαθμό,  αφού τα προβλήματα στο χώρο της υγείας διαρκώς αυξάνονται. Στην προσπάθειά αυτή, καθοριστικά μας βοήθησε – τόσο στην επιλογή του προγράμματος όσο και στην επίτευξη ειδικού μειωμένου τιμολογίου – ο Συνάδελφος Γιώργος Αννέτης,     που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του.

Έτσι λοιπόν,  όποιος από εσάς το επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει  στο  Πρόγραμμα  Υγείας της NHS (NEW HEALTH SYSTEM – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ). Αυτό το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, λειτουργεί ταυτόχρονα και αθροιστικά με τον Κλάδο Υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  αλλά και ανεξάρτητα από αυτόν, έτσι ώστε ασφαλισμένοι  και ανασφάλιστοι να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, πάντα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, δηλαδή Ιατρικές Επισκέψεις – Διαγνωστικές Εξετάσεις. Συνεχίζουμε την έρευνα και για Δευτεροβάθμια-Νοσοκομειακή Περίθαλψη, για την οποία θα σας ενημερώσουμε σε μεταγενέστερο χρόνο.

       Γενικές πληροφορίες για τις καλύψεις του Πρωτοβάθμιου Προγράμματος Υγείας της NHS.  

Το σύστημα υγείας της N.H.S., συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά κέντρα, σύγχρονα Πολυϊατρεία και τα πλέον αξιόπιστα Κέντρα –  Ιατρεία παροχής Πρωτοβάθμιας περίθαλψης μεταξύ των οποίων είναι:  Όμιλος Υγεία – Μητέρα – Ιατρικού  Κέντρου Αθηνών –  Ευρωκλινική –  Mediterraneo  – Euromedica –  Διάγνωση  –  Ευρωιατρική  καθώς  και άλλοι   1.800 Ιατρικοί Πάροχοι σε όλη την Ελλάδα.

Ιατρικές Επισκέψεις: Απεριόριστες στον αριθμό επισκέψεις στα Εξωτερικά και Τακτικά Ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, που στις βασικές ειδικότητες είναι δωρεάν ενώ σε κάποιες άλλες ειδικότητες η συμμετοχή μας είναι 10€ η επίσκεψη. Επίσης με συμμετοχή 10€ ανά επίσκεψη, απεριόριστες επισκέψεις στα Τακτικά Ιατρεία των συμβεβλημένων Πολυϊατρείων. Τέλος με 20€ συμμετοχή ανά επίσκεψη για Αθήνα- Θεσσαλονίκη και 15€ σε όλα τα υπόλοιπα μέρη, απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις σε συμβεβλημένους  ιδιώτες γιατρούς του πανελλαδικού δικτύου της NHS.

Διαγνωστικές Εξετάσεις:  Με χρήση ηλεκτρονικού παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ, δωρεάν απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις, στο σύνολο των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Διαγνωστικών Κέντρων και Πολυϊατρίων. Στα μέλη που είναι ανασφάλιστα ή δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση ΕΟΠΥΥ, απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις με ποσοστό συμμετοχής 15%-20% κατά περίπτωση.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων και Διαγνωστικών Εξετάσεων: Γίνεται στα συμβεβλημένα Πολυϊατρία, τους συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς και σε συγκεκριμένα (όχι όλα) Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Η συνταγογράφηση στα Πολυϊατρία και τους συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς περιέχεται στην αμοιβή της ιατρικής επίσκεψης.

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση γίνεται επίσης στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα Ομίλου Ευρωκλινικής –  Mediterraneo – Doctors Hospital με συμμετοχή 10€.

Προκειμένου να κλείνετε τα ραντεβού σας θα καλείτε το Συντονιστικό Κέντρο της NHS που λειτουργεί 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο.

                 Κόστος Προγράμματος, αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου μας

                 1 μέλος από 115€ \   85€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

                 2 μέλη   από 205€  \ 170€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

                 3 έως 6 μέλη από 255€ \ 205€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα υγείας ως άτομα, ζευγάρια ή οικογενειακά. Τα οικογενειακά προγράμματα  αφορούν αποκλειστικά οικογένειες (μπαμπάς– μαμά– παιδιά) και καλύπτουν ΜΟΝΟ 2 μέλη άνω των 25 ετών.

Συνάδελφοι, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που σας αποστέλλουμε, για τυχόν διευκρινήσεις που χρειάζεστε για τις παροχές του προγράμματος, για τον τρόπο λειτουργίας του, το πλήρες πανελλαδικό δίκτυο των συμβεβλημένων  Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Πολυϊατρίων, Διαγνωστικών Κέντρων, Ιδιωτών Ιατρών ή για οποιοδήποτε διαδικαστικό θέμα,  ο καθένας από εμάς μπορεί να θέσει τα εξατομικευμένα ερωτήματά του στην Κα Κοσιαβέλου Έφη, από 9πμ έως 18μμ,  στα τηλ: 210 2280707 Κιν: 693 8989160, Fax : 210 2281160, e-mail: kosiavelou.efi@gmail.com  

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από την ιστοσελίδα της NHS: www.newhealthsystem.gr

              ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ NEW HEALTH SYSTEM

Συμπληρώνετε το αίτημα που σας έχουμε αποστείλει με όλα τα στοιχεία σας, καθώς και την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί να παραλάβετε το συμβόλαιό σας. Απαραίτητα Στοιχεία είναι το κινητό και το σταθερό σας, ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει η εταιρία μαζί σας.

Αποστέλλετε το συμπληρωμένο αίτημα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Σε ηλεκτρονική μορφή στο mail: kosiavelou.efi@gmail.com
  • Μέσω fax , στο νούμερο 210 2281160
  • Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 2280707

Η αποπληρωμή των συμβολαίων γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή στον courier που θα σας παραδώσει το συμβόλαιο , τη μέρα και ώρα που εσείς θα έχετε ορίσει.
  • Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας. Σε περίπτωση που η αποπληρωμή θα γίνει μέσω κάρτας, θα πρέπει να την έχετε μαζί σας όταν έρθει ο courier για την παράδοση του συμβολαίου, ώστε να γίνει η χρέωση μπροστά σας. Δεν χρειάζεται ο αριθμός της κάρτας από πριν, παρά μόνο πάνω στο αίτημα που θα αποστείλετε να αναγράφεται ο τύπος της κάρτας (πχ Εθνική Visa) καθώς και η ημερομηνία λήξης της.

               Η αποστολή των αιτημάτων σας πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 22 Μαΐου 2016.

 

Ενημερωτικό έντυπο παρουσίασης προγράμματος εδώ:  NewPresentation

Αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα εδώ: ΑΙΤΗΣΗ

                                                             

                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                         Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

                 Αγγελική Οικονόμου          Ευαγγελία Μερκούρη

 

Διαβάστε επίσης