Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΕΕΤΕ-ΠΠΕ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΣΥΕΤΕ μετά απο 12 χρόνια!

Συνάδελφοι, για ενημέρωσή σας, αναρτάμε την επιστολή του Συλλόγου μας προς τον Σύλλογο των εν ενεργεία Συναδέλφων και αναδημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα τους. 

Το ΔΣ

26/06/2019                                                                             ΑΡ. ΕΞΕΡΧ: 446

 

Προς το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε.-Π.Π.Ε.

Σε προσοχή Προέδρου Κου Ι. Τύρου & Γραμματέα Κου Χ. Ζαχαριά

 

Θέμα: Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΣΥΕΤΕ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

     Με μεγάλη μας χαρά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου σας, η οποία κατέκτησε φέτος το Κύπελλο ΣΥΕΤΕ, μετά από 12 χρόνια.

     Παρακαλούμε, διαβιβάστε τα συγχαρητήρια στους άξιους Συναδέλφους, που αγωνιζόμενοι στην ομάδα συνεχίζουν εξαιρετικά την ιστορία της, εκ μέρους όλων των μελών μας, πολλά εκ των οποίων «ίδρωσαν με τη φανέλα της» στο παρελθόν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 36 – Η Εθνοκάρτα κατέκτησε  το Κύπελλο ΣΥΕΤΕ μετά από 12 χρόνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 36 – Η Εθνοκάρτα κατέκτησε το Κύπελλο ΣΥΕΤΕ μετά από 12 χρόνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Εθνοκάρτα κατέκτησε  το Κύπελλο ΣΥΕΤΕ μετά από 12 χρόνια

Αρ. 36 / 24-06-2019

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ομάδα της ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ νίκησε 1-0 την MILAN και κατέκτησε  το τρόπαιο στον τελικό κυπέλλου του ΣΥΕΤΕ που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.  Η ομάδα του Δημήτρη Μπογδάνη έπαιξε με πάθος και με δύναμη  και προηγήθηκε με ένα γκολ του Δημήτρη Καλοκώστα. Στο β’ ημίχρονο η MILAN πίεσε για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η MILAN έπαιξε το τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες καθώς ο Τάσος Εγγλέζος με μια εκπληκτική ενεργεία απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς και ανατράπηκε,  ενώ ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ μετά από 12 χρόνια (τελευταίο κύπελλο το 2007) ήταν μια σπουδαία επιβράβευση για τις προσπάθειες και  τους κόπους  των συναδέλφων που αγωνίζονται στην ομάδα και συνεχίζουν την ιστορία της.

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλα τα μέλη της ομάδας που συνεχίζουν την ιστορία της. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου και πάντα επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης