Σχόλιο του Συναδέλφου Χρήστου Ζαχαριά για την δημοσιοποίηση των απόψεών του στην ιστοσελίδα μας

Συνάδελφοι, αναρτάμε το σχόλιο του Συναδέλφου Χρήστου Ζαχαριά για την δημοσιοποίηση των απόψεών του σε προηγούμενο άρθρο στην ιστοσελίδα μας. Το εν λόγω σχόλιο εστάλη στο mail του Συλλόγου μας. Τα δικά μας σχόλια είναι περιττά. Αρκεί η ανάγνωση των απόψεων και των συκοφαντιών του, τις οποίες δυστυχώς τις έχουν κι άλλοι. Τα συμπεράσματα δικά σας.   

Το Δ.Σ.

“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας στέλνω για ενημέρωση σας την απάντηση – ανακοινωση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΘνοκάρτας  σχετικά με την τοποθέτηση μου  στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.  

Στα πλαίσια της βαθιάς δημοκρατικής μου αντίληψης  έστειλα με email την ομιλία μου σε συναδέλφους  συνταξιούχους  καθώς και την πρόεδρο των συνταξιούχων καθώς  η τοποθέτηση μου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΣΠΠΕ τους αφορούσε άμεσα.

Αντίθετα από αυτούς οι οποίοι έπεσαν σε ατόπημα  και δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα τους την τοποθέτηση μου  εγώ δεν δημοσιοποίησα μέσω του blog της ΕΑΠ  http://eapeaedo.blogspot.gr/ όπως νομίζουν καθώς αφορά εσωτερικό θέμα της Εθνοκάρτας.

Είναι προφανές ότι η σύγχυση τους ήταν μεγάλη και μπέρδεψαν ένα απλό email  που είχε αποδέκτες όλα τα μέλη των εν ενεργεία καθώς και τα emailκάποιων συναδέλφων συνταξιούχων με ανάρτηση  στο blog της ΕΑΠ. Οποιοδήποτε μπει στο blog  της ΕΑΠ θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει σχετική ανάρτηση και όλα τα μέλη που είναι γραμμένα στο blog της ΕΑΠ και λαμβάνουν αυτόματα email με τις αναρτήσεις του blog ουδέποτε έλαβαν σχετικόemail.

Ας τους εξηγήσει κάποιος λοιπόν την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε  ένα email και σε μια  αναρτηση  σε blog.

Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος των συνταξιούχων αντί να κάνει διάλογο έσπευσε να δημοσιοποιήσει το θέμα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι  λειτουργεί επιπόλαια και ουσιαστικά σε βάρος των συμφερόντων όλων μας,

Αυτό είχε κάνει αλλωστε και  μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εν ενεργεία το 2013 για την απόφαση των εν ενεργεία. Αντί να κάνουν διάλογο με τους εν ενεργεία εσπεσαν αμεσως τότε στην Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ να αποτρεψουν την επιστροφή των εισφορών μας. Όμως η «συμμαχια» τους  με Πετράκη & ΣΙΑ ήταν ευκαιρικακη και προσωριινη καθώς στην συνέχεια η Διοίκηση του ΤΑΠΙΤ-ΑΤ πετσεκοψε τις συντάξεις του άλλαξε το Καταστατικό αποκλειοντας και διαγραφοντας τους.

Όσο αφορά το αν είμαι Δημοκρατης και Αριστερός αγαπητοι συναδελφοι είμαι βέβαιος ότι αυτό το κρινουν οι πράξεις μου και η πορεία μου μέχρι σήμερα ενώ σας ενημερώνω ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση ουδέποτε  καθοδηγούμαστε από καποια  συγκεκριμένη κεντρική συνδικαλιστική παράταξη γιατί πολύ απλά ο συνδικαλισμός για να είναι σωστός οφείλει και πρέπει να είναι ανεξάρτητος κάτι που εσείς αγνοείτε.

Τέλος όσο αφορά τα περί εκδικητικών και εκβιαστικών πρακτικών από μέρους μου προς τους συνταξιούχους μόνο ως αστεία και λαϊκισμό τα εκλαμβάνω.”

Ζαχαριάς Χρήστος

Διαβάστε επίσης