Μήνυμα του Συναδέλφου Γιώργου Δήμα προς το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Δημοσιεύουμε το ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε ο Συνάδελφος Γιώργος Δήμας στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και κοινοποίησε στο Σύλλογό μας. 

Γνώμη μας είναι ότι το περιεχόμενο του μηνύματος εκφράζει απόλυτα την οργή και την αγανάκτηση όλων των λεγόμενων “κόκκινων” συνταξιούχων, δηλαδή εκείνων που τους κατάργησαν την υπολογισμένη βάσει καταστατικών διατάξεων Επικουρική Σύνταξη τους και αντί αυτής, τους χορηγούν βοήθημα επαιτείας 50€ μικτά – 47,5€ καθαρά, με το τερατώδες εφεύρημα του ισοζυγίου “ληφθείσες συντάξεις / καταβληθείσες εισφορές”.
 
Εκφράζει κάθε ασφαλισμένο του Ταμείου, εργαζόμενο ή συνταξιούχο, ο οποίος διαπιστώνει ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο εκλογικό και καταστατικό πραξικόπημα της Διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και της γνωστής ομάδας που την στηρίζει. 
 
Εκφράζει κάθε εργαζόμενο ή συνταξιούχο που υπερασπίζεται τη Δημόσια Κοινωνική Επικουρική Ασφάλιση και αντιτίθεται στην μετατροπή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ από Επικουρικό Ταμείο σε Ταμείο Επιστροφής Εισφορών. 
 
Εκφράζει κάθε εργαζόμενο ή συνταξιούχο που επιθυμεί την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ, ως τη μόνη βιώσιμη λύση που εξασφαλίζει την κοινωνική προστασία εργαζομένων και συνταξιούχων.
Το Δ.Σ.
 

Σε απάντηση του μηνύματος που μας στείλατε στα κινητά, την Παρ. 05.10.2018, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η σύνταξη που μου δίνει το Ταμείο είναι 47,50 ευρώ το μήνα.
Όταν λοιπόν γράφετε ότι «… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.» αυτό ισοδυναμεί με εμπαιγμό και πρέπει να ντρέπεστε για αυτό.

Γεώργιος Δήμας

 
 
Διαβάστε επίσης