Απεβίωσε ο τραπεζίτης Κος Γιώργος Αρώνης, τ. Γενικός Διευθυντής & τ. Δ/νων Σύμβουλος της Ε.Α.Ε.Δ.Ο. (ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ) και τ. Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της ΕΤΕ

aronis

Απεβίωσε την Παρασκευή στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, ο τραπεζίτης Κος Γιώργος Αρώνης, 64 ετών. 

Ο Κος Αρώνης, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραπεζίτες, συνέβαλε αποφασιστικά στην μεγάλη επέκταση και ανάπτυξη του  τραπεζικού κλάδου τη δεκαετία του 2000. Είναι εξαιρετικά οικείος σε όλους εμάς, που είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Εθνικής Τράπεζας, αφού είχε διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής &  Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Ε.Δ.Ο. (ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ) και στη συνέχεια Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της ΕΤΕ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ABN Amro, συνέχισε στην Εθνική Τράπεζα, κατόπιν στην Alpha Bank και τέλος τον Ιούλιο του 2020 έγινε πρόεδρος του Δ.Σ. στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Θυμόμαστε όλοι την ιδιαίτερη παρουσία του και την προσφορά του στην Ε.Α.Ε.Δ.Ο. (ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ) και στην ΕΤΕ. Ήταν προσηνής και μαχητικός, είχε άποψη, καταλάβαινε απολύτως τι συνέβαινε στην «πιάτσα» και ήταν αποδεκτός από τους περισσότερους ανθρώπους με τους οποίους δούλευε μαζί.

Είχε όμως και πολλά άλλα διαφορετικά ενδιαφέροντα. Αγαπούσε όσο τίποτα άλλο την μουσική. Ήξερε όσο λίγοι την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, λάτρευε τα τζουκ μποξ, ήταν συλλέκτης δίσκων και φιγούρων του Καραγκιόζη. Κάθε Πέμπτη μαζί με μία σταθερή παρέα, η οποία διευρυνόταν ενίοτε, ο Γιώργος  Αρώνης έπαιζε μουσική και τραγουδούσε στην ταβέρνα του Πεζούλα στις Τζιτζιφιές.

Πριν από κάποια χρόνια, ο Κος Αρώνης πάλεψε πολύ και κέρδισε την πρώτη μάχη για τη ζωή του. Δυστυχώς, όταν αναγκάστηκε να δώσει μια δεύτερη μάχη, το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά η αυτή τη φορά η μάχη ήταν άνιση.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας, στις 16.30μμ.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, στη μνήμη του Κου Αρρώνη και αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στους εξής φορείς, τους οποίους ενίσχυε ο εκλιπών, όσο ήταν στη ζωή:

“ΕΛΠΙΔΑ” ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΛΠΙΔΑ

“ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ” ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Εκ μέρους όλων των Συναδέλφων εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στους οικείους του. 

Καλό ταξίδι Κύριε Γιώργο Αρώνη!

Το Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης