Έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός μας Συνάδελφος
Παναγιώτης Κοσμάς
Ο αγαπητός μας Συνάδελφος Παναγιώτης Κοσμάς δεν είναι πιά μαζί μας, αφού πριν λίγες ημέρες έχασε τη ζωή του με απροσδόκητο και τραγικό τρόπο.
Ο καλός μας Παναγιώτης, πάντα ευγενής και χαμηλών τόνων, ένας ήσυχος και γλυκός άνθρωπος!
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στην Κεφαλλονιά, όπου έμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε χρόνο ο Παναγιώτης.
Εκ μέρους όλων των Συναδέλφων εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλειά του στην σύζυγό του, στα παιδιά του και στα εγγόνια του και τους ευχόμαστε κουράγιο, υγεία και δύναμη. Ο Παναγιώτης θα συνεχίσει να τους συντροφεύει και να τους προσέχει από εκεί ψηλά.
Η οικογένεια της Εθνοκάρτας από σήμερα είναι πιο φτωχή.
Ο Σύλλογος, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας, στη μνήμη του Παναγιώτη, κατέθεσε 100€ στην Εταιρεία Αρωγής Ασθενών Κεφαλληνίας ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ.
Όποιος Συνάδελφος επιθυμεί, μπορεί να στείλει κι εκείνος ατομικά οποιοδήποτε ποσό, στο λογαριασμό της εν λόγω εταιρείας, που αναγράφεται στο παρακάτω αγγελτήριο.
Καλό Παράδεισο Παναγιώτη!
Το Δ.Σ.