Κάλεσμα του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδία μας ΟΣΤΟΕ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, το Σάββατο 26.02.2022 στις 12.00, «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ και η Ομοσπονδία μας ΟΣΤΟΕ, σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στο συλλαλητήριο  που διοργανώνουν σωματεία και φορείς, 

το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Σύνταγμα

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Συνάδελφοι

Μετά από μια 10ετία μνημονίων που λεηλάτησαν τη ζωή μας και το εισόδημά μας, ακολούθησαν τα δύο χρόνια της πανδημίας. Όλα αυτά τα χρόνια οι συνθήκες διαβίωσής μας επιδεινώνονται διαρκώς. Πλέον, κάθε μέρα φουντώνει η ανεξέλεγκτη ακρίβεια που τσακίζει το ήδη συρρικνωμένο εισόδημά μας. Κάθε μέρα πεθαίνουν 80 – 100 συνάνθρωποί μας, σε ένα Σύστημα Υγείας που έχει καταρρεύσει.

Φτάνει πιά!!

Απαιτούμε ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας,  στήριξη των συνταξιούχων, ουσιαστική προστασία του εισοδήματος συνταξιούχων και εργαζομένων, υπογραφή και εφαρμογή ΣΣΕ με αυξήσεις και κατοχύρωση δικαιωμάτων, απαλλαγές από χρέη για τους αυτοαπασχολούμενους κλπ. Απαιτούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω!!

Όλοι μαζί θα βροντοφωνάξουμε ότι δεν πάει άλλο!!

Βγαίνουμε μπροστά για εμάς, ώστε να έχουμε αξιοπρεπή σύνταξη και γεράματα

Βγαίνουμε μπροστά για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για να έχουν αξιοπρεπή  δουλειά με δικαιώματα

Βγαίνουμε μπροστά για όλους μας, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη


 

Διαβάστε επίσης