Επιστολή Συλλόγου προς την Εθνική Ασφαλιστική, για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, σύμφωνα με το Ν. 4646/2019.

ethnokarta_logo_circle_petrol

Συνάδελφοι, σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι με τον νέο Φορολογικό Νόμο Ν. 4646/2019 (ΦΕΚ Α’ 201/12-12-2019) και συγκεκριμένα με το Άρθρο 8 «Τροποποίηση άρθρων 15 και 64 ΚΦΕ σχετικά με καταβολές προς τους εργαζομένους για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου», λύθηκε ξεκάθαρα το θέμα της προσαύξησης των φορολογικών συντελεστών κατά 50%, που τόσο ταλαιπώρησε μεγάλο αριθμό μελών μας τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, επρόκειτο να απευθύνουμε σχετική επιστολή προς την Εθνική Ασφαλιστική, ελπίζοντας να μην βρεθούμε και πάλι μπροστά σε ερμηνείες και παρερμηνείες από την μεριά τους, δεδομένου ότι ο Νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται καμία άλλη ερμηνεία και ανάγνωση.

Σήμερα 18.12.2019 απευθύναμε στην Εθνική Ασφαλιστική την παρακάτω επιστολή, την οποία κοινοποιήσαμε στην  Ε.Τ.Ε., στην Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε και στον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΤΕ -Π.Π.Ε.

Σημειώνουμε ότι η Πρόεδρός μας, στις 10.12.2019,  κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι δεν επιθυμεί πλέον την ποινική δίωξη των στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρότι δεν έχουν λυθεί όλες οι μεταξύ μας ανοικτές υποθέσεις, τις οποίες συνεχίζουν να εξετάζουν τα Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια. 

Αναμένουμε την απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής και την άμεση εφαρμογή του Νόμου 4646/2019

Διαβάστε εδώ την επιστολή μας στην Εθνική Ασφαλιστική: ΣΥΛΛ. ΠΡΟΣ ΕΘΝ. ΑΣΦ. 18.12.2019

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη

 

Διαβάστε επίσης

Καθυστέρηση στην πίστωση του Δώρου Χριστουγέννων της ΕΠΑΣΠΠΕ, λόγω απεργίας στην Εθνική Ασφαλιστική

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Σας ενημερώνουμε ότι το Δώρο Χριστουγέννων της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. δεν έχει πιστωθεί ακόμη... Read More