Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου 2018 – Ιανουαρίου 2019. Επιδότηση και για τους Συναδέλφους της Επαρχίας.

 

                                                                                                                                                                                 30.11.2018

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί να συμμετάσχετε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, σε μια προσπάθεια για ποιοτική και  οικονομική ψυχαγωγία, που είναι τόσο απαραίτητη σε  όλους μας.

Η ετήσια αυτή διοργάνωση, πέραν της ψυχαγωγίας των μελών μας, έχει σαν στόχο να ανταμώνουμε και να βλεπόμαστε. Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι και η ΕΤΕ, που μας προσφέρει οικονομική ενίσχυση για τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες. Έτσι μπορούμε και επιδοτούμε με κάποιο ποσόν τα μέλη μας που συμμετέχουν στις διάφορες εκδρομές, στις θεατρικές παραστάσεις, στις επισκέψεις στα Μουσεία κλπ. Μια άλλη πηγή επιδότησης είναι και τα free εισιτήρια που μας δίνουν είτε τα θέατρα είτε τα πρακτορεία ταξιδιών, τα οποία δεν τα καρπώνονται τα μέλη του Δ.Σ., αλλά επιμερίζουμε το ποσόν τους  σε όλους τους συμμετέχοντες Συναδέλφους.


Πολιτιστικά κονδύλια για τους Συναδέλφους της επαρχίας.

Ανανεώνοντας πάλι την απόφασή μας και για την νέα χρονιά, (12ος 2018 έως και 11ος 2019) κάνουμε γνωστά τα εξής, αποκλειστικά για τους Συναδέλφους που διαμένουν μόνιμα  στην επαρχία:

Κάθε Συνάδελφος μπορεί να ταχυδρομήσει, από τον Δεκέμβριο 2018 και μέχρι 15.11.2019 το αργότερο, ένα ή  περισσότερα εισιτήρια από μία ή περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στη διεύθυνση του Συλλόγου, αναγράφοντας φυσικά το όνομά του. Τα εισιτήρια μπορεί να είναι από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία, σινεμά κλπ. Στη συνέχεια η Ταμίας μας Κα Κλειώ Παπαδοπούλου, αφού επικοινωνήσει με το Συνάδελφο, θα καταθέσει στο λογαριασμό που θα της υποδείξει το αντίστοιχο ποσό, με ανώτατο πλαφόν 25€.

Συνάδελφοι, η απόφασή μας αυτή έχει σαν στόχο να επιμεριστεί ένα μέρος των πολιτιστικών κονδυλίων  και σε όλους εσάς που μένετε στην επαρχία και επομένως δεν έχετε άμεση δυνατότητα πρόσβασης στις εκδηλώσεις που οργανώνουμε στην Αθήνα. Θα χαρούμε όμως  ιδιαίτερα,  όπου διαμένει ικανός αριθμός Συναδέλφων, όπως π.χ. στη Θεσσαλονίκη ή την Καλαμάτα, η επιδότηση  αυτή να γίνει η αφορμή, για να συναντηθείτε και να ειδωθείτε.

 


Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018,  ΩΡΑ 7.30μμ – ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 32 –  ΑΘΗΝΑ 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 10€  –  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ 17€

Η Λωξάντρα ήταν υπαρκτό πρόσωπο, γιαγιά της συγγραφέως Μαρίας Ιορδανίδου. Σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, δημιουργήθηκε μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας, αρχετυπικής μητέρας – συζύγου.

Τη θρυλική κοκόνα από την Πόλη, με τη μεγάλη καρδιά και τη μεγάλη όρεξη, ερμηνεύει η εξαιρετική Ελένη Κοκκίδου και δίπλα της ο μοναδικός Γιώργος Αρμένης (Δημητρός), ο Μιχάλης  Μητρούσης (ιδανικός Ταρνανάς), η Ευαγγελία Μουμούρη (υπέροχη Σουλτάνα) και ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών. Ξεχωριστή η Ελένη Τσαλιγοπούλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) που μαγεύει με τη θαυμάσια φωνή της και τα τραγούδια της.  

Όλοι μαζί  ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.                                                                                                                                                                                        

Προσοχή!! Η συμμετοχή σας πρέπει να δηλωθεί μέχρι την Πέμπτη 13.12.2018 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)


 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: «ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ’ ΤΗ ΦΩΤΙΑ» 

 ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ – ΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04.01.2019, ΩΡΑ 10.00 ΜΕ 10.15 μμ – ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ- Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143 Ν.ΣΜΥΡΝΗ, 

ΤΙΜΗ: ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 11€  – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ 21€. (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ & ΕΝΑ ΠΟΤΟ). ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΥΡΑ Η ΚΡΑΣΙ Η ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ Η ΑΛΛΟ  ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΙΚΑ.

Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.
Από τη γενιά τους, την πρώτη γενιά της μεταπολίτευσης, είναι ίσως οι δημιουργοί με την μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Οι δύο σημαντικοί τραγουδοποιοί, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και οι παράλληλοι δρόμοι τους θα συναντηθούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, στη μουσική παράσταση με τίτλο “Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά”. Μαζί τους μια ξεχωριστή παρουσία που εκπροσωπεί την νεότερη γενιά, η Μιρέλα Πάχου με τη φρεσκάδα της και φυσικά… με το κόκκινο ακορντεόν της.                                                                                                                                          

Προσοχή!! Η συμμετοχή σας πρέπει να δηλωθεί μέχρι το Σάββατο 22.12.2018 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 


 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.01.2019, ΩΡΑ 8.30μμ – ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ – ΚΥΨΕΛΗΣ 2 –  ΚΥΨΕΛΗ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 5€  –  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ 12€

Μια σκεπτόμενη anti-bullying κωμωδία ενηλίκων, σε μια προσεγμένη παραγωγή, με ωραία ατμόσφαιρα και ερμηνείες. Εκατό λεπτά ασταμάτητο, αβίαστο γέλιο με σκέψη, λίγη μελαγχολία και διόλου χάχανο. Μια παράσταση περί των… κοντινών συνόρων εξυπνάδας και χαζομάρας.

Παίζουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος Βασίλης Ρίσβας, Αννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου.                  

Προσοχή!! Η συμμετοχή σας πρέπει να δηλωθεί μέχρι την Παρασκευή 28.12.2018 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)


Παρακαλούμε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας,  το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που γράφουμε για τη κάθε εκδήλωση, προκειμένου να προμηθευτούμε έγκαιρα τα εισιτήρια, σύμφωνα με την πολιτική του κάθε θεάτρου.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος δηλώσει συμμετοχή, αγοραστεί το εισιτήριό του και δεν έρθει στην παράσταση για οποιονδήποτε λόγο, θα  επιβαρυνθεί ο ίδιος το εισιτήριό του  και όχι ο Σύλλογος.

Δηλώστε συμμετοχή σε: Ανθή  Βασιλοπούλου 2296043230-6972394885, Ηλία Δεμπεγιώτη 2105147606 – 6944186940, Δοξούλα  Μανουσακίδου 2109512318-6973044007, Λίλη Μερκούρη 2102512216-6973649145, Κλειώ  Παπαδοπούλου 2109824001-6978897823, Παναγιώτα  Παππά 2105050654-6943746893.

 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη
Διαβάστε επίσης