Κυριακή 24.02.2019: Στιγμιότυπα από την κοπή πίτας του Συλλόγου μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24.02.2019 η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι Συνάδελφοι προσήλθαν ως “κομάντο παντός καιρού”  και έτσι ανταμώσαμε για μια ακόμη φορά, γλεντώντας και χορεύοντας μέχρι αργά το απόγευμα. 

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθησαν και χαιρέτησαν:

  • Εκ μέρους της  Ομοσπονδίας μας Ο.Σ.Τ.Ο.Ε. ο Γραμματέας Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Κύριος Νίκος Καραγεωργόπουλος.
  • Ο Διευθυντής Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. και Πρόεδρος της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. Κύριος Νίκος Κήπος.
  • Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας  του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε., Συνάδελφοι Γιάννης Τύρος και Χρήστος Ζαχαριάς. 

Ο Σύλλογός μας έβαλε στην πίτα μας  5 φλουριά των 100€ το κάθε ένα, τα οποία κέρδισαν μετά από κλήρωση οι Συνάδελφοι: Κόντης Κώστας, Σκίτσα Βσιλική, Καλυβόπουλος Κώστας, Μπαχαρίδη Σούλα, Παπαχρήστου Μαρίνα και επίσης 1 φλουρί των 150€ έβαλε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΤΕ – Π.Π.Ε. το οποίο κέρδισε ο Συνάδελφος Κώστας Παρασκευόπουλος. 

Στο όμορφο περιβάλλον των  «Μουσικών Διαδρομών» όλοι μαζί, φάγαμε, ήπιαμε και γλεντήσαμε, απολαμβάνοντας καλό ελληνικό τραγούδι από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που το ρεπερτόριό τους περιείχε από τα πιο σύγχρονα έντεχνα λαϊκά, τα ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και του Βαμβακάρη, τα λαϊκά του Ζαμπέτα και του Χιώτη, μέχρι τα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας (νησιώτικα, κρητικά, ηπειρώτικα κλπ), που μας ανέβασαν τη διάθεση και μας έκαναν όλους μια παρέα!

Και του χρόνου Συνάδελφοι, να είμαστε γεροί και πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!!

Διαβάστε επίσης