Τρίτη 27.11.2018: Συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. (φωτογραφίες & βίντεο)

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (27/11) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΣΤΟ ΕΤΕΑΕΠ. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 6/12

Συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 27/11) η συγκέντρωση των Συλλόγων μας κάτω από τα γραφεία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και η πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την παράδοση του σχετικού υπομνήματος για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ, τη μοναδική προοπτική για τη διάσωση και διασφάλιση της επικουρικής σύνταξης για όλα τα ασφαλισμένα μέλη, εργαζόμενους και συνταξιούχους, του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Αφού συγκεντρωθήκαμε κάτω από τα γραφεία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην πλατεία Κοτζιά, με πορεία καταλήξαμε στο Υπουργείο, όπου αντιπρόσωποι των Συλλόγων μας καταθέσαμε υπόμνημα στο γραφείο του Υπουργού με περίπου 2.000 χιλιάδες υπογραφές για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. Όπως αναφέρουμε και αναλυτικά στο υπόμνημα, αποτελεί υποχρέωση του Υπουργείου να δώσει λύση στο μείζον θέμα της επικουρικής μας ασφάλισης, απαιτώντας την άμεση παρέμβασή του για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ!

Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Πετρόπουλος απουσίαζε εκτάκτως στη Λάρισα, ωστόσο τα στελέχη του γραφείου του μας γνωστοποίησαν ότι ο Υπουργός θα μελετήσει το υπόμνημα, ορίζοντάς μας νέα συνάντηση για την Πέμπτη 6/12, 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να μας μεταφέρει πλέον την επίσημη θέση του Υπουργείου για το μέλλον της επικουρικής μας ασφάλισης.

Σε περίπτωση που η απάντηση του Υπουργείου είναι αρνητική, θα ζητήσουμε τη μαζική συμμετοχή σας για μόνιμη εγκατάσταση έξω από το Υπουργείο για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι τη δικαίωσή μας!

Συνάδελφοι,

Η σημερινή μας συγκέντρωση αποτελεί μονάχα την αφετηρία των δυναμικών ενεργειών μας που θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, για να επιτύχουμε το μεγάλο στόχο της ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας ήταν ικανοποιητική μεν, αλλά ελπίζουμε στις συγκεντρώσεις και τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν να μεγαλώσει η συμμετοχή ώστε  όλοι μαζί, ενωμένοι να συμβάλουμε στην προοπτική υλοποίησης του μεγάλου αυτού στόχου που αφορά τους χιλιάδες ασφαλισμένους, εργαζομένους και συνταξιούχους, στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Οι Σύλλογοί μας απευθύνουν νέο κάλεσμα για την Πέμπτη 6/12 προκειμένου να πραγματοποιήσουμε πάλι συγκέντρωση κάτω από τα γραφεία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στις 11 π.μ. και να κατευθυνθούμε με πορεία μέχρι το Υπουργείο, αποδεικνύοντας το αρραγές μέτωπο που έχει δημιουργηθεί και την αποφασιστικότητά μας, ώστε οι εκπρόσωποι των Συλλόγων μας να συναντηθούν με τον κ. Πετρόπουλο προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την επίσημη θέση του Υπουργείου σχετικά με το υπόμνημά μας.

Οφείλουμε όλοι να καταλάβουμε ότι αν δεν κινητοποιηθούμε μαζικά και δυναμικά, η επικουρική μας σύνταξη θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν! Κανένας δε θα δικαιούται να διαμαρτύρεται αύριο αν μείνουμε έξω από το ΕΤΕΑΕΠ με επικουρική σύνταξη 47 ευρώ, ενώ είναι βέβαιο ότι η παραμονή της σημερινής, ανεξέλεγκτης, επικίνδυνης διοίκησης στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, θα οδηγήσει στην καθολική και οριστική απώλεια της επικουρικής μας σύνταξης!

Για αυτό πλέον η παθητικότητα, η αδιαφορία και ο εφησυχασμός πρέπει να ξεπεραστούν και στην επόμενη συγκέντρωσή μας να επιτύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, που η δυναμική της θα διαμορφώσει τις εξελίξεις σε αυτό το μείζον θέμα που αφορά τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας!

-Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για την επικουρική μας ασφάλιση ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

-Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!

-Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε και θα πετύχουμε τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης!

-ΜΑΖΙΚΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ συμμετέχουμε στις ενέργειες των συλλόγων μας μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας!

-Σε αυτόν τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες!

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ !

ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ !

 

Όλοι στη Συγκέντρωση, την Πέμπτη 6/12, ώρα 11:00 π.μ. κάτω από τα γραφεία του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, Ευπόλιδος 8, Πλατεία Κοτζιά

& στη συνέχεια Πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – EUROBANK

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης