Οι Σύλλογοι υποβάλαμε στην Πολιτεία, νέο αίτημα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. Παράλληλα συγκεντρώνουμε τις ατομικές σας αιτήσεις και προετοιμάζουμε αγωνιστική συγκέντρωση.

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι στις 02.10.2018, ο Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τράπεζας Αθηνών & Eurobank – Ergasias υποβάλαμε νέο αίτημα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), προς την Υπουργό Εργασίας Κα Ε. Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Α. Πετρόπουλο.

Το αίτημα μας, που περιείχε προτεινόμενη διάταξη προς ψήφιση, καθώς και σχετική αιτιολογική έκθεση, κοινοποιήθηκε στον Πρωθυπουργό Κο Α. Τσίπρα, στα Πολιτικά Κόμματα και τη Διοίκηση του ΕΤΕΑΕΠ.

Συνάδελφοι

Την ώρα που στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ  εξελίσσεται ένα νέο εκλογικό και καταστατικό πραξικόπημα, εμείς συγκεντρώνουμε τις ατομικές σας αιτήσεις, για ένταξη του Ταμείου στο ΕΤΕΑΕΠ και σύντομα θα σας καλέσουμε να διατρανώσετε την ανόθευτη βούλησή σας, κάτω από το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Όσο κι αν, για μια ακόμα φορά , η γνωστή ομάδα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ επιχειρεί να σας φιμώσει, η φωνή σας θα ακουστεί!!

Όλοι μαζί διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην Δημόσια Κοινωνική Επικουρική Ασφάλιση!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη

 

Διαβάστε εδώ το αίτημα των Συλλόγων: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΑΠΙΛΤΑΤ ΣΤΟ ΕΤΕΑΕΠ 02.10.2018

Διαβάστε επίσης