Με νομικά τερτίπια αναβλήθηκε για τις 28.03.2019 η συζήτηση της Έφεσής μας,για τη Γ.Σ. της 1.3.2015.

Η 20.09.2018 ήταν η ημέρα που είχε προσδιοριστεί, πριν 1,5 χρόνο, για να συζητηθεί η Έφεση του Συλλόγου μας για τη Γενική Συνέλευση της 1.03.2015, η οποία είχε συγκληθεί στο CARAVEL. 

Όσοι είχατε συμμετάσχει τότε (και ήσασταν αρκετοί) θυμάστε την παρωδία, τα έκτροπα και τελικά το πραξικόπημα που επέβαλε το νέο καταστατικό και τη μοιραία Διοίκηση του Ταμείου.

Την παραμονή της Γ.Σ. είχαν πραγματοποιηθεί μεθοδευμένα και αιφνιδιαστικά οι 2.181 αντικαταστατικές διαγραφές συνταξιούχων από μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Από το Σύλλογό μας διαγράφτηκαν περίπου 95 Συνάδελφοι. Λέμε περίπου, γιατί δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από το Ταμείο, παρότι την έχουμε επανειλημμένα ζητήσει εγγράφως.

Η γνωστή ομάδα που διοικεί το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και επιδιώκει να το οδηγήσει στην ιδιωτική ασφάλιση για λόγους που εξυπηρετούν μόνον τους ίδιους, διενεργεί και πάλι πραξικοπηματικές εκλογές και αλλαγή καταστατικού με δημοψήφισμα, από 10.09.2018 έως 8.10.2018, με διορισμένες Κ.Ε.Ε. και Τ.Ε.Ε. Στερούν ξανά το δικαίωμα συμμετοχής των 2.181 Συναδέλφων μας συνταξιούχων, εξασφαλίζοντας έτσι εκλογικά και καταστατικά αποτελέσματα υπέρ τους, νοθεύοντας τη γνήσια θέληση των μελών του Ταμείου. 

Ταυτόχρονα με συνεχή νομικά τερτίπια και έχοντας αναδείξει το ψέμα σε νομική επιστήμη, πετυχαίνουν συνεχώς αναβολές των προσδιορισμένων δικών. Δυστυχώς οι δικαστές απλόχερα και απροβλημάτιστα χορηγούν αναβολές. Έτσι κατάφεραν να πάρουν 6 μήνες αναβολή και στην πριν 1,5 χρόνο έφεση του Συλλόγου μας για τη Γ. Σ. της 1.03.2015, η οποία προσδιορίστηκε πλέον για τις 28.03.2019.

Όμως η Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, που διατείνεται σε όλους τους τόνους ότι έχει δίκιο και ενεργεί νόμιμα, γιατί πασχίζει με όλα τα μέσα, μα με όλα, να πετυχαίνει αναβολές; Υπολογίζουν πάντα μη τυχόν και κάποιος δικαστής διαβάσει και κατανοήσει τα γεγονότα και αποφασίσει σε βάρος τους, όπως έγινε τόσο Πρωτόδικα όσο  Εφετειακά με το νέο καταστατικό που μας επέβαλαν και που τώρα επιχειρούν και πάλι πραξικοπηματικά να επαναφέρουν.  Προσπαθούν λοιπόν με όλα τα μέσα και τους τρόπους να το αποτρέψουν. Στο τέλος όμως θα τους μείνουν οι προσπάθειες. Μπορεί να καθυστερήσουν λίγο, στο τέλος όμως θα λάμψει η αλήθεια και το δίκιο και θα καταρρεύσουν. 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη
Διαβάστε επίσης