Επιμερισμός Πολιτιστικών Κονδυλίων.

ethnokarta_logo_circle_petrol
 
Αθήνα 07.12.2017
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι
 
Γνωρίζετε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  οργανώνει κάθε χρόνο διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια για ποιοτική ψυχαγωγία που όλοι μας έχουμε ανάγκη, αλλά κυρίως για να ανταμώνουμε και να βλεπόμαστε.  Είναι γεγονός ότι η ανταπόκρισή σας και η συμμετοχή σας είναι μεγάλη και αυτές μας δίνουν  τη δύναμη να συνεχίζουμε.
 
Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι και η ΕΤΕ, που  μας προσφέρει οικονομική ενίσχυση για τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες. Έτσι μπορούμε και επιδοτούμε με κάποιο ποσόν τα μέλη μας που συμμετέχουν  στις διάφορες εκδρομές, στις θεατρικές παραστάσεις, στις επισκέψεις στα Μουσεία κλπ. Μια άλλη πηγή επιδότησης είναι και τα free εισιτήρια που μας δίνουν είτε τα θέατρα είτε τα πρακτορεία ταξιδιών, τα οποία δεν τα καρπώνονται τα μέλη του Δ.Σ., αλλά επιμερίζουμε το ποσόν τους  σε όλους τους συμμετέχοντες Συναδέλφους.
 
Γνωρίζετε επίσης πως για πρώτη φορά την τρέχουσα χρονιά, δεδομένου ότι αντικειμενικά είναι πολύ πιο εύκολη  η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και επομένως και η επιδότηση των μελών μας που διαμένουν στην Αθήνα, αποφασίσαμε και επιμερίσαμε μέρος των πολιτιστικών κονδυλίων και στους Συναδέλφους που διαμένουν μόνιμα στην επαρχία, ζητώντας τους να μας στείλουν μέχρι 10.11.2017 εισιτήρια από πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμμετείχαν.
 
Ανανεώνοντας πάλι την απόφασή μας και για την νέα χρονιά, (12ος 2017 έως και 10ος 2018) κάνουμε γνωστά τα εξής, αποκλειστικά για τους Συναδέλφους που διαμένουν μόνιμα  στην επαρχία:
 
Κάθε Συνάδελφος μπορεί να ταχυδρομήσει, από τον Δεκέμβριο 2017 και μέχρι 01.11.2018 το αργότερο, ένα ή  περισσότερα εισιτήρια από μία ή περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στη διεύθυνση του Συλλόγου, αναγράφοντας φυσικά το όνομά του. Τα εισιτήρια μπορεί να είναι από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία, σινεμά κλπ. Στη συνέχεια η Ταμίας του Συλλόγου Κα Κλειώ Παπαδοπούλου, αφού επικοινωνήσει με το Συνάδελφο, θα καταθέσει στο λογαριασμό που θα της υποδείξει το αντίστοιχο ποσό, με ανώτατο πλαφόν 25€.
 
Συνάδελφοι, η απόφασή μας αυτή έχει σαν στόχο να επιμεριστεί ένα μέρος των πολιτιστικών κονδυλίων  και σε όλους εσάς που μένετε στην επαρχία και επομένως δεν έχετε άμεση δυνατότητα πρόσβασης στις εκδηλώσεις που οργανώνουμε στην Αθήνα. Θα χαρούμε όμως  ιδιαίτερα,  όπου διαμένει ικανός αριθμός Συναδέλφων, όπως π.χ. στη Θεσσαλονίκη ή την Καλαμάτα, η επιδότηση  αυτή να γίνει η αφορμή, για να συναντηθείτε και να ειδωθείτε.
 
Περιμένουμε όλους σας με χαρά στις εκδηλώσεις μας στην Αθήνα
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη