Αντί να συμμετάσχουμε στις πραξικοπηματικές διαδικασίες του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, προχωράμε στις δικές μας ενέργειες, για να καταδειχτεί η γνήσια και ανόθευτη θέλησή μας!

Συνάδελφοι, όπως γνωρίζετε, είναι σε εξέλιξη το νέο εκλογικό και καταστατικό πραξικόπημα της Διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Επιδιώκουν λυσσαλέα, νοθεύοντας τη θέλησή σου, να δημιουργήσουν τετελεσμένα, για την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Κοινωνική Επικουρικής Ασφάλισης. 

Ο Σύλλογός μας, σταθερά και αποφασιστικά, επιδιώκει τη διάσωση της Δημόσιας Κοινωνικής Επικουρικής Ασφάλισης, με την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ.

Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με όσους Συνταξιουχικούς Συλλόγους και με όσους εν ενεργεία ασφαλισμένους της πρώην Ιονικής Λαϊκής Τράπεζας και των άλλων Τραπεζών, έχουν την ίδια θέση και επιδίωξη. 

Οι ενέργειες που πρέπει να κάνετε

Σε συνέχεια του μηνύματος που στείλαμε στο κινητό σας, σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε άμεσα, ώστε να πάρουμε την υπόθεση της Επικουρικής μας Σύνταξης στα χέρια μας. 

Τις επόμενες ημέρες θα παραλάβετε ταχυδρομικά δύο αιτήσεις. Η μία απευθύνεται στον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ και η άλλη στη Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ  για σύγκλιση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα. 

Στις αιτήσεις αυτές, όλοι όσοι συμφωνείτε με το περιεχόμενό τους και  λαμβάνετε σύνταξη από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και στη συνέχεια θα προσέλθετε σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, για να τις υπογράψετε παρουσία του αρμοδίου υπαλλήλου και να θεωρήσετε το γνήσιο της υπογραφής σας.

Κατόπιν μας επιστρέφετε και τις 2 αιτήσεις άμεσα, είτε ταχυδρομικά (θα παραλάβετε επίσης το φάκελο επιστροφής με γραμματόσημο) είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο του Συλλόγου: Σταδίου 61, 10551 Αθήνα, 5ος όροφος, πλησίον Πλατείας Ομονοίας, Τρίτη-Τετάρτη & Πέμπτη, από 10 πμ έως 14 μμ. 

Θερμή παράκληση

Επειδή ο χρόνος πιέζει, όσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα, μην περιμένετε το ταχυδρομείο. Εκτυπώστε τις αιτήσεις από την ιστοσελίδα μας, κάντε όλα τα παραπάνω και φέρτε τις οι ίδιοι στο γραφείο μας, τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Αίτηση προς τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης : ΤΑΠΙΛΤΑΤ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΤΕΑΕΠ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018)

Αίτηση προς την Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: ΤΑΠΙΛΤΑΤ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΤΕΑΕΠ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2018

Συνάδελφοι 

Αντί να συμμετάσχουμε στις πραξικοπηματικές διαδικασίες του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, προχωράμε στις δικές μας ενέργειες, για να καταδειχτεί η γνήσια και ανόθευτη θέλησή μας!

Σας καλούμε να πρωτοστατήσετε ενωτικά και αγωνιστικά, για να διασωθεί η Δημόσια Κοινωνική Επικουρική Ασφάλισή μας, με την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ.

Η υπόθεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ αφορά την σύνταξή μας, την οικογένειά μας, τη ζωή μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη

 

Διαβάστε επίσης