Ανακοίνωση Συλλόγου εξ.441/10.04.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξερχ: 430                                                                                                              21.01.2019

Γενική ενημέρωση επί όλων των θεμάτων μας, ιδίως για όλους εσάς που δεν έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή πρόσβαση στην  www.sysype.gr  ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, όπου υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Η αντιδικία μας με την Εθνική Ασφαλιστική, για την – κατά τη γνώμη μας  – μη ορθή εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας  στις παροχές που λαμβάνουμε από την ΕΠΑΣΠΠΕ, συνεχίζεται.  Δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν έχει εκδοθεί κάποια δικαστική απόφαση που να επιλύει θετικά το ζήτημα, ούτε κάποια που να σταματά τις αναδρομικές παρακρατήσεις φόρων που έχουν υποστεί αρκετοί Συνάδελφοί μας. Παρά δε τις επανειλημμένες οχλήσεις μας προς τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.), δεν έχει ακόμη γίνει το ραντεβού που τους έχουμε ζητήσει, πριν την πραγματοποίηση ελέγχου στην Εθνική Ασφαλιστική ( για τον οποίο έχουν πάρει σχετική εντολή από το Διοικητή της ΑΑΔΕ Κο Πιτσιλή) προκειμένου να τους αναπτύξουμε και προφορικά τις θέσεις μας τις οποίες τους έχουμε ήδη καταθέσει γραπτώς. Στην χθεσινή επικοινωνία, ενημερώθηκε η Πρόεδρός μας ότι το ραντεβού θα γίνει μετά το Πάσχα και κατόπιν θα ξεκινήσει ο έλεγχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, για το αν εφαρμόζει ορθά τη φορολογική νομοθεσία στις παροχές μας.

 Λοιπά θέματα Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Με την ανακοίνωσή μας εξερχ:420/07.11.2018 σας είχαμε ενημερώσει ότι στο Δ.Σ. της ΕΠΑΣΠΠΕ, συζητήθηκε να θέσουν και φέτος στην Εθνική Ασφαλιστική το θέμα της οδοντιατρικής κάλυψης με πλαφόν ανά άτομο και επιτέλους  είχε γίνει δεκτή για πρώτη φορά, η πάγια θέση μας, να εφαρμοστεί η οδοντιατρική κάλυψη και για τους συνταξιούχους ασφαλισμένους στην υγεία, στα πλαίσια της ισοτιμίας μεταξύ των μελών της ΕΠΑΣΠΠΕ και όχι μόνον για τους εν ενεργεία, όπως είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν. Ωστόσο, επειδή η Εθνική Ασφαλιστική δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει την οδοντιατρική κάλυψη για κανέναν, σε τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΑΣΠΠΕ αποφάσισαν, παρά τις ενστάσεις μας, να επανέλθουν προς την ασφαλιστική και να ζητήσουν οδοντιατρική κάλυψη μόνον για τους εργαζόμενους και πάλι, χωρίς τους συνταξιούχους.

Συνάδελφοι, ανεξάρτητα από το αν θα καταλήξει θετικά η  οδοντιατρική κάλυψη των εν ενεργεία Συναδέλφων, υπογραμμίζουμε ότι η πρακτική αυτή δημιουργίας ασφαλισμένων  «δύο ταχυτήτων» στην ΕΠΑΣΠΠΕ μας βρίσκει αντίθετους, γιατί δημιουργεί άνιση μεταχείριση μεταξύ ασφαλισμένων στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, κατευθύνοντας παροχές μόνο στην ομάδα των εργαζόμενων, παρόλο που  οι συνταξιούχοι καταβάλουν επίσης εισφορά στον κλάδο της υγείας είτε ή ίδιοι απευθείας  είτε η Ε.Τ.Ε. για λογαριασμό τους, στα πλαίσια κινήτρων εθελουσίας εξόδου.

ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Υπενθυμίζουμε ότι οι κινητοποιήσεις των μελών μας, οι κοινές ενέργειες με την Ομοσπονδία μας ΟΣΤΟΕ και όσους Συλλόγους Εργαζομένων και Συνταξιούχων τάσσονται υπέρ της Δημόσιας Κοινωνικής Επικουρικής Ασφάλισης, καθώς και τα επανειλημμένα διαβήματά μας προς το αρμόδιο Υπουργείο και το γραφείο του Πρωθυπουργού, είχαν ως αποτέλεσμα, στην τελευταία συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των Συλλόγων μας στις 06.12.2018 στη Βουλή  με τον Υφυπουργό Κο Αναστάσιο Πετρόπουλο, να διατυπώσει ο Κος Υφυπουργός την ξεκάθαρη βούλησή του να δοθεί οριστική λύση στο θέμα αυτό, προχωρώντας σε αναλογιστική μελέτη και νομοθετική ρύθμιση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2019, για την ένταξη του συνόλου των ασφαλισμένων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ, με τους όρους και τις προϋποθέσεις του καταστατικού του ΕΤΕΑΕΠ.

Συνάδελφοι, επειδή έως τώρα τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί  ούτε έχουμε κάποια περεταίρω ενημέρωση, η ΟΣΤΟΕ και οι Συνταξιουχικοί Σύλλογοι, αποστείλαμε νέα επιστολή στην Υπουργό Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κα Έφη Αχτσιόγλου, στον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κο Αναστάσιο Πετρόπουλο, στον Πρωθυπουργό Κο Αλέξη Τσίπρα και στον Υπουργό Επικρατείας Κο Αλέκο Φλαμπουράρη, με την οποία, δεδομένου ότι το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ  αποτελεί φορέα υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης κατά τη διάταξη του άρθρου 2 εδ. 4 του ν. 2084/1992, καλούμε τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Κο Αναστάσιο Πετρόπουλο:

 • Να υλοποιήσει τη θέση την οποία ξεκάθαρα εξέφρασε στις 06.12.2018 και να παρέμβει νομοθετικά, για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ, που αποτελεί τη μοναδική προοπτική κοινωνικής προστασίας εργαζομένων και συνταξιούχων, η οποία θα διασφαλίσει  αξιοπρεπή επικουρική σύνταξη για όλους.
 • Να μας ενημερώσει για το στάδιο υλοποίησης της  ανωτέρω δέσμευσή του, ώστε να ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τα μέλη μας που αναμένουν τη συνέχιση της Δημόσιας Κοινωνικής Επικουρικής Ασφάλισής τους στο ΕΤΕΑΕΠ, στο οποίο ασφαλίζονται με τον Ν.3371 από το 2005, όλοι οι νεοπροσλαμβανόμενοι στις τράπεζες.

Παράλληλα δηλώνουμε ότι εμείς δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση της Κοινωνικής Επικουρικής Ασφάλισης και την αντικατάστασή της από την ιδιωτική ασφάλιση, που είναι ο βασική επιδίωξη του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και  ότι ζητάμε την ένταξη στο ΕΤΕΑΕΠ, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του ΛΕΠΕΤΕ της ΕΤΕ.

Συνάδελφοι, το επόμενο διάστημα κλιμακώνουμε τις προσπάθειές μας  προς την Κυβέρνηση και τα Πολιτικά Κόμματα και σας καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα.

3η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΣΟΥ  ΤΟΚΩΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ  

Συνάδελφοι, σας γνωρίζουμε ότι στις 30.06.2019 πιστώθηκε η 3η και τελευταία προβλεπόμενη παροχή έκπτωσης 12% επί των καταβαλλόμενων τόκων στα δανειακά μας προϊόντα, σε εφαρμογή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) 2016-2018 και του Πρακτικού Συμφωνίας, μεταξύ ΣΥΕΤΕ & ΕΤΕ, που έληξαν 31.03.2019. Βρισκόμαστε σε αναμονή υπογραφής νέας ΕΣΣΕ για τη θέσπιση νέων εκπτώσεων τόσο στα ατομικά όσο και στα στεγαστικά δάνεια.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Διοίκηση της Τράπεζας ικανοποίησε αίτημα του Συλλόγου μας και  αποδέχτηκε οι εκπτώσεις αυτές να επεκταθούν και στους συνταξιούχους της τέως ΕΑΕΔΟ, στα πλαίσια της εξομοίωσής μας με τους συνταξιούχους της ΕΤΕ. 

Η 1η πίστωση επιστροφής των τόκων 12% είχε γίνει στις  30.06.2017 και η 2η στις 30.06.2018, τα ποσά δε των εκπτώσεων πιστώθηκαν στους λογαριασμούς εξυπηρέτησης του δανειακού λογαριασμού με την αιτιολογία ΕΣΣΕ και τον αριθμό του δανείου. Οι εκπτώσεις του “Ανοικτού Δανείου” πιστώθηκαν απευθείας στο λογαριασμό του. Προϋπόθεση για την έκπτωση ήταν  να μην έχει παρουσιαστεί στο ίδιο χρονικό διάστημα καθυστέρηση μεγαλύτερη των 30 ημερών, εξαιρούνταν δε τα προϊόντα ρύθμισης και αναδιάρθρωσης

Στεγαστικά Δάνεια

Θα έχετε διαπιστώσει ότι στα δοσολόγια των στεγαστικών δανείων σας, εμφανίζεται προσαυξημένη η δόση σας μετά τις 31.03.2019, ακριβώς γιατί την ημερομηνία αυτή έληξε η ΕΣΣΕ 2016-2018 και το Πρακτικό Συμφωνίας, στα οποία είχε συμφωνηθεί σταθερό μειωμένο επιτόκιο 2% πλέον εισφορά Ν. 128/75 μέχρι τις 31.03.2019. 

Γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΤΕ έχει ήδη καθορίσει το διεκδικητικό του πλαίσιο και εντός των ημερών θα στείλει τη σχετική πρόσκληση στη Διοίκηση της Τράπεζας, για την έναρξη του διαλόγου.  

Δεδομένου ότι τα εισοδήματά μας έχουν μειωθεί δραματικά την 10ετία των μνημονίων, θέση μας είναι ότι απαιτούνται γενναίες εκπτώσεις και κίνητρα, τόσο στα στεγαστικά όσο και στα πάσης φύσεως δάνεια και κάρτες, ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις οφειλές μας προς την Τράπεζα, όπως μέχρι τώρα συνειδητά και υπεύθυνα πράττουμε με αιματηρές οικονομίες, έχοντας την εταιρική κουλτούρα του υπαλλήλου – συνταξιούχου της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης κατά τη γνώμη μας, πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και σε όσους από εμάς δεν έχουν αντέξει τις συνέπειες της πολυετούς οικονομικής κρίσης και δεν είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς την ΕΤΕ. 

Συνάδελφοι, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ  ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Επειδή συνεχίζονται οι καταγγελίες πολλών Συναδέλφων ότι επανειλημμένα δέχονται πιεστικά και ενοχλητικά τηλεφωνήματα για οφειλόμενες συνδρομές στον εν λόγω Σύλλογο, ξαναγράφουμε και σε αυτήν την ανακοίνωσή μας την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, όπως την είχαμε γράψει και στην 420/07.11.2018.

 • Κανένα μέλος τους Συλλόγου μας δεν οφείλει ούτε είναι υποχρεωμένο σε καμία καταβολή συνδρομής  εκτός του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας μας ΟΣΤΟΕ.  
 • Ο Σύλλογός μας ενεργεί στα πλαίσια των αποφάσεων της Γ.Σ. των μελών του και προασπίζει το δικαίωμά μας στη Δημόσια Επικουρική Σύνταξη, συμπράττοντας – όταν το κρίνει – με άλλους Συλλόγους.
 • Ο κος Βέργος που αυτοχαρακτηρίζεται Πρόεδρος του Συλλόγου Βοηθηματούχων  ενεργεί όπως και όποτε εκείνος κρίνει, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
 • Δεν γνωρίζουμε που πάνε οι συνδρομές που συγκεντρώνει, όταν μάλιστα προσπαθεί να οικειοποιηθεί ως δικό του κατόρθωμα και δαπάνη τις  θετικές δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί, σε αγωγές που έχει καταθέσει και πληρώσει ο Σύλλογός μας, όπως αυτή της ακύρωσης του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.
 • Οι ενέργειές του που δεν συμβαδίζουν με τις αποφάσεις του Συλλόγου μας και των άλλων Συλλόγων,  όχι μόνον δημιουργούν σύγχυση και προβλήματα, αλλά αξιοποιούνται από το ΔΣ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε βάρος μας.
 • Καλούμε τα μέλη μας να μην ανταποκρίνονται στην καταβολή οποιασδήποτε συνδρομής τους ζητά.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 05.12.2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ  Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 05.12.2018, υπερψήφισε (υπήρξαν μόνο 1 αρνητική ψήφος και 2 λευκές) την πρόταση του Συναδέλφου Δημήτρη Σταύρου, να διαγράφονται από μέλη του Συλλόγου, εκείνα τα άτομα κατά των οποίων η Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. ασκεί ένδικα μέσα, επειδή – παρότι έχουν υποχρέωση – επιμένουν να αρνούνται να της επιστρέψουν το ποσόν που τους ζητά συμψηφιστικά, το οποίο αφορά μέρος των συντάξεων που τους κατέβαλε η Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε., καθ’ όλο το διάστημα που ήταν σε αναμονή της έκδοσης απόφασης συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, στα πλαίσια υλοποίησης της παραπάνω απόφασης, όπως προβλέπει το Καταστατικό μας, κάλεσε εγγράφως σε συνεδρίασή του 3  μέλη, τα οποία υπάγονται σε αυτήν την περίπτωση, προκειμένου να δώσουν σχετικές εξηγήσεις. Στη συνεδρίαση προσήλθε 1 μέλος ενώ 2 δεν προσήλθαν. Το μέλος που προσήλθε με την τοποθέτησή του, επέδειξε διάθεση συνεννόησης και ζήτησε να μην διαγραφεί. Κατόπιν αυτού το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να μην διαγράψει το μέλος, ενώ παράλληλα θα παρακολουθεί την υλοποίηση αυτών για τα οποία δεσμεύτηκε. Για τα άλλα 2 μέλη που δεν προσήλθαν, το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεδριάσει μετά το Πάσχα, και να προχωρήσει στα προβλεπόμενα. Τέλος για ένα 4ος μέλος, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα,  αφού ήδη κατέβαλε το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής του στην ΕΠΑΣΠΠΕ. Τον εν λόγω Συνάδελφο δεν τον καλέσαμε καν για εξηγήσεις, αφού μετά τη Γ.Σ. μας,  με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με την Πρόεδρό μας και της κοινοποίησε την γραπτή πρόταση συμβιβασμού που υπέβαλλε στην ΕΠΑΣΠΠΕ,  ζητώντας πίστωση χρόνου μέχρι να συζητηθεί  αυτή στο  Δ.Σ. του Φορέα μας και να καταλήξει.

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι  πραγματικά «δεν περισσεύει κανείς» όμως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό κάποιοι να παίρνουν αναδρομικά από το ΙΚΑ, αλλά να αδιαφορούν να επιστρέψουν το ποσό που τους ζητά η ΕΠΑΣΠΠΕ το οποίο αφορά μέρος των συντάξεων που τους κατέβαλε, καθ’ όλο το διάστημα που ήταν σε αναμονή της έκδοσης απόφασης συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό κάποιοι να βγαίνουν είτε σε προσωρινή είτε σε οριστική σύνταξη από το ΙΚΑ και να μην ενημερώνουν την ΕΠΑΣΠΠΕ, με αποτέλεσμα να εισπράττουν 2 συντάξεις παράλληλα και όταν  τους εντοπίζει ο Φορέας μας, που έχει πλέον τη δυνατότητα, να αρνούνται να επιστρέψουν το ποσό που αχρεωστήτως εισέπραξαν. 

Κατανοούμε ότι όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες  στα χρόνια που ζούμε, όμως η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων ανταποκρίθηκε και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται άμεσα  στο κάλεσμα της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε., όπως εξάλλου έχουμε υποχρέωση. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε το μοναδικό προνόμιο, να μη μένουμε χωρίς εισόδημα όσο είμαστε σε αναμονή της συνταξιοδότησής μας από το ΙΚΑ.

Προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Ταμείων της  Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Οφείλουμε να ενημερώνουμε την Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. αμέσως μόλις εκδοθεί η προσωρινή ή η οριστική σύνταξή μας και να επιστρέφουμε άμεσα και όλα τα χρήματα που μας ζητούνται, όταν λαμβάνουμε τις αναδρομικές συντάξεις από το ΙΚΑ. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, μπορεί αυτά τα αναδρομικά να μην επαρκούν για να καλυφθεί το ποσόν που ζητά συμψηφιστικά η ΕΠΑΣΠΠΕ, γιατί αφενός οι συντάξεις του ΙΚΑ έχουν υποστεί μνημονιακές περικοπές ενώ της ΕΠΑΣΠΠΕ όχι, αφετέρου έχει πλέον εφαρμοστεί από το 2013 φορολογία επι των παροχών της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. και μέχρι τώρα, η Πολιτεία στην οποία αποδίδει η Εθνική Ασφαλιστική τους φόρους που παρακρατά, δεν έχει θεσπίσει διαδικασία επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων φόρων από αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά. Όλα αυτά όμως τα πραγματικά προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με την  υποχρέωσή που έχουμε να επιστρέφουμε στην Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. το ποσό που μας ζητά,  η οποία μας καταβάλει  τις μηνιαίες συντάξεις μας  από τους λογαριασμούς των Ταμείων μας, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι Κανονισμοί τους. Θα πρέπει λοιπόν, όσο είμαστε σε αναμονή για την έκδοση της συνταξιοδοτικής απόφασης του ΙΚΑ,  να βάζουμε κάθε μήνα ένα ποσό από τη σύνταξη της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. στην άκρη, ώστε όταν πάρουμε τα αναδρομικά από το ΙΚΑ και δεν επαρκούν, να έχουμε τη δυνατότητα να συμπληρώσουμε το ποσόν που θα μας ζητήσει ο Φορέας μας.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ «MEDISALUS»  ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ Α΄ΒΑΘΜΟΥ

 1. Παθολογική εξέταση με συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων με 15€. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολυϊατρείου, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ.
 2. Όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ.
 3. Έλεγχος για την Οστεοπόρωση με DEXA, σε δύο (2) σημεία με 20€.
 4. Υπερηχογράφημα Προστάτου και PSA, με 15€.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μέχρι 28 Απριλίου 2019

 1. Δωρεάν χειρουργική εκτίμηση από 08 έως 15 Απριλίου 2019

Οι εξετάσεις θα γίνονται στο Πολυϊατρείο «MEDISALUS»  –  Τατοϊου 112 –  Ν. Ερυθραία-14671, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2108000310 & 2108000319 Κα Βάσω Φετάνη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη

Διαβάστε επίσης