Αλληλεγγύη σε Συνάδελφο!!!!

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι

Αναρτάμε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΤΕ πρώην Προσωπικού Εθνοκάρτας, με την οποία κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια σε Συνάδελφο που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.  

Καλούμε όποιον επιθυμεί  να βοηθήσει από το υστέρημά του, να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί στο λογαριασμό του Συναδέλφου ΕΤΕ «142/881805-33» με αιτιολογία “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

          Αγγελική Οικονόμου       Ευαγγελία Μερκούρη

Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συναδέλφισσες, -οι,

Ο αγαπητός συνάδελφος Μπ. Β., πατέρας δυο μικρών παιδιών 6 και 8 χρονών αντίστοιχα, ο οποίος εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο Κέντρο Εξουσιοδοτήσεων της Διεύθυνσης Καρτών, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την προηγούμενη βδομάδα ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας: Δ/νση Καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Πειραιώς 74 Μοσχάτο, όπου εργάζεται μέσω της εταιρείας Mellon σχεδόν 20 χρόνια. Ο συνάδελφος Βασίλης νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας και εντός των ημερών πιθανότατα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Σύλλογος αποφάσισε την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης στον συνάδελφο και απευθύνει έκκληση προς όλους τους εργαζομένους στην Ε.Τ.Ε. για τη συγκέντρωση χρημάτων, που θα δοθούν για να τον στηρίξουν οικονομικά, και να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό μπορούν και επιθυμούν στον λογαριασμό του «142/88180533» με αιτιολογία “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

 

                                                         

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

seete_sfragida

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΤΕΑΣ

Ι. ΤΥΡΟΣ                      Χ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Διαβάστε επίσης